Snyd i Tranbjergskolens terminsprøver

konsekvensen for at snyde

Konsekvensen for at snyde er, at opgaven afvises, og man skal til en omprøve. (Foto: Lærke Lamp)

Rygterne flyder på Tranbjergskolen, fordi op til 10 elever har snydt i de 4 forskellige fag, som 9.klasserne blev testet i til terminsprøver i sidste uge.

AKT medarbejder Hans Lykke Andersen fortæller: “4 af eleverne har downloadet matematikopgaverne på nettet hjemmefra, og sendt dem rundt til alle dem, som havde lyst til at få svarene”.

Måden de 4 elver blev opdaget på, var at de havde lavet en opgave, som lærerne havde valgt at slette fra opgavesættet, fordi de mente, at den ikke passede ind.

2 andre elever var blevet opdaget med en ekstra mobil på sig, som blev brugt til at kommunikere med andre af eleverne, selvom at man kan blive bortvist fra prøverne, hvis man bliver opdaget i at kommunikere med andre, og selvom man skal aflevere sin mobil inden prøverne går igang.

Der er mistanke til yderligere 4 eleverne, som har fået en dramatisk karakterændring fra omkring 02 og 4 til pludselig at få 10 og 12.

“Det var godt eleverne, blev opdaget på det tidspunkt, som de gjorde, fordi hvis de ikke var blevet opdaget nu, havde de nok også snydt til prøverne til sommer” udtaler AKT medarbejder, Hans Lykke Andersen. Konsekvensen for snyd er bortvisning fra prøven og en senere omprøve.
'Snyd i Tranbjergskolens terminsprøver' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners. Old Paper by ThunderThemes.net