FEATURE: En sikker sejr

Rummet er gjort fint rent, og det lille sorte Samsung-TV står klar til at spille på. De sorte joysticks, som står på bordet, lyser allerede blåt og rødt. Hos Julius handler det om at være manager for fodboldspillere, der findes i virkeligheden.

Sådan kan det se ud når man spiller manergerspil

Sådan kan det se ud når man spiller manargerspil.

 

Af Sabaun Khadem
Rummet er stort, og den hvide farve skaber lys. I hjørnet står fjernsynet, og i hjørnet overfor er der en forstærker, som står parat, til at fyre den af med musik. Boldene, der ligger på gulvet, viser, at han er til boldspil både på playstation og ‘in-real-life’. Julius Donslund gør sig klar til at spille Fifa 16, som er et managerspil og går ud på at lave sit eget hold og spille mod andre online. Julius sidder på sin sorte og mærkeligt kropsformede stol, og han fortæller, at han er nervøs for at spille, fordi han skal spille mod én, der har et meget farligt og godt hold. Julius har en hvid, nuttet Lagottohund, som ofte kommer løbende ind på værelset, gøende.
Kampen skal til at begynde, men inden den starter, skal Julius klappe hunden og få den ud af værelset. Han skal nemlig være fuldt koncentreret og skal ikke blive forstyrret at sin hund, som er hyper. Kampen bliver fløjtet igang, og Julius starter med bolden. Julius starter godt ud med bolden og scorer sit første mål efter 16 min. Han jubler højt over scoringen, og det var Perisic som scorede det første mål. Perisic er kroater – altså i virkeligheden. Han er offensiv midtbanespiller. Ved halvlegen står der 4-0 til Julius. Julius fortæller, at han spiller mod et godt hold, som har dyre spillere, men drengen, som styrer dem, er dårlig. Derfor har Julius næsten allerede ved halvleg sikret sig sejren. Den italienske højremidtbanespiller, Beradi, scorer sidste mål i kampen. Julius er stolt over at at vinde mod sådan et godt hold, men som sagt er ham, der styrede, dårlig til at spille Fifa 16 i forhold til, hvor godt hans hold er. Kampen ender med et flot resultat, som er 6-1 til Julius. Kampens spillere er Perisic, fordi han scorer 5 mål i kampen. Julius er stolt over at vinde over sådan et stærkt hold, fordi han manglede den sejr for at rykke op i 6. division.
Over fjernsynet hænger der plakater med flere af de spillere, der altså findes i virkeligheden, men som kan købes i det fiktive spil. Som manager er man indkøber og spilstyrer. Man skaber sit eget drømmehold. At spillerne findes i virkeligheden gør – sammen med grafikken – Fifa til et let spil at leve sig ind i. 

Tagged: ,'FEATURE: En sikker sejr' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners. Old Paper by ThunderThemes.net