Han stiller skarpt på dig

“Vi indeholder alle uanede ressourcer til at have det godt og være lykkelige”(…)”Hvor lang tid er det siden, at der er stillet skarpt på dig, og du har gjort noget rigtig godt for dig selv?” Sådan står der på Eriks hjemmeside om alternativ behandling. I et interview fortæller han om sig selv og sit livssyn. Han forklarer, hvordan han er blevet en alternativ behandler.

solnedgang

Erik tilbyder behandlinger i sin hjemby, Vejle. Når han selv slapper af, nyder han udsigten og det skiftende lys over fjorden. (Foto: Erik Bendixen)

 

Erik er en alternativ behandler, som tilbyder flere forskellige slags terapi. Han fortæller, at en alternativ behandler er en person, som hjælper folk med deres problemer, og grundlæggende mener han, at vi mennesker skal være mere positive. Han ser sine oplevelser med klienter som meget givende for ham personligt, fordi han får lov til at behandle folk og hjælpe dem igennem livskriser. Som Erik selv siger: “Hver eneste gang jeg har behandlet en person, så føles det, som om at jeg har en mental konto lige i hjertet, som bliver tanket op.” Grunden til at han er alternativ behandler, er p.g.a. hans egen personlige udviklingrejse, hvor han blev nysgerrig på alternative veje. Igennem kontakten med forskellige retninger og uddannelser, blev han opmærksom på, at livet kunne ses på flere måder. Erik forklarer: “Jeg havde tjekket mange kurser, og har prøvet på at lave min hjemmeside. Jeg føler, at jeg selv kan bestemme, hvordan jeg ser på livet, og hvad jeg ikke vil bruge energi på. Det hjælper at se tingene fra den lyse side og være til stede i nuet.” Erik møder ind imellem mennesker, der ikke tror på hans behandlinger, men de fleste, der opsøger ham, har en tro på, at han kan hjælpe. “Nogle mennesker har den holdning, at det, der ikke kan bevises, eksisterer ikke”, siger han og fortsætter: “Jeg tror meget på mine behandlinger, og jeg er ikke i tvivl om, at det hjælper de mennesker, der ønsker en større indsigt i sig selv.” Som han skriver på sin hjemmeside: “Jeg har et skønt liv, og det ligger mig meget på sinde at hjælpe andre til et godt liv og helbred”.

 
'Han stiller skarpt på dig' has 1 comment

  1. 14. november 2015 @ 12:11 Erik

    Jeg synes jeres artikel rammer vældig god. Flot klaret ud fra vores telefonsamtale. Nyd jer. Erik

    Svar


Vil du dele dine tanker?

Din Email vil ikke blive vist

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners. Old Paper by ThunderThemes.net