Anmeldelse: Aarhus brætspilscafé

ludo

Inde på brætspilscafeen var der 309 spil, man kunne vælge imellem. Vi kunne ikke lade være med at vælge Ludo, p.g.a. det var det spil, vi selv kendte i forvejen.

 

Aarhus Brætspilscafé er som at træde ind i mormors stue. Der er hyggeligt, men der er måske mere egnet til ældre studerende og til mennesker, der vil slappe lidt af.

 

Folk som var trætte, og var super klar på at slappe af, ventede lige uden for caféen, som skulle åbne kl. 12 ifølge deres hjemmeside. Der var 3 drenge og 2 piger, som fortalte, at de havde pause fra studierne. De skulle slappe af, sludre og spille noget brætspil, som koster 30 kroner per person. Der var også 7 gratis spil, som man ikke skulle betale for. Da vi kom ind, sad der en mand med kørestol og cowboyhat med matchende briller. Møblerne var klassiske, slidte genbrugsstole og -borde. Der var tre stor hyldere med 309 spil, plakater og malerier på væggene. Tre af de studerende drenge sagde:

“Det er godt at være her, og vi syntes også alle andre skal prøve det”

De havde alle tre et årskort til brætsspilscafeen, som kostede 450 pr. mand, men fordi de er studerende, koster det kun 350 kroner. På hjemmesiden står der, at der er nogle frivillige, der går rundt og hjælper med de spil, man vil i gang med, men da vi var derinde, var der kun en enkelt medarbejder, som stod bag ved baren. Af de 309 spil fandt vi Ludo, som vi kunne spille uden nogen hjælp. Da vi spillede, syntes vi, at der var en god, behagelig stemning, men det virkede lidt gammeldags derinde.

Det var måske ikke et sted for vores aldersgruppe, men vi opfordrer alle spilleglade mennesker til at prøve det.  Det kan anbefales til studerende eller nogle lidt ældre mennesker, som ville slappe af og drømme sig væk i en fiktiv voksenverden.


Tagged: ,'Anmeldelse: Aarhus brætspilscafé' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners. Old Paper by ThunderThemes.net